När det är bra

Kommentera

Vet ni vad?!!? Man blir verkligen bra från utmattning. Det gäller att hitta sitt sätt bara. Och se framstegen. Sjit vad det är härligt att må bra och ha lite pigghet i sig. 


Detta kanske inte kommer av sig själv alltid. Man får göra vissa uppoffringar. Ta en sak i taget. Ett steg i taget. Men vad är du värd för liv? Ett där du ständigt jagar mot nåt eller ett där du njuter av det du har?

Präktigt? Ja kanske. Men ändå sant. 

Jag ångrar inte det jag offrat under min tillfriskningstid. Nu mår jag ju som jag förtjänar. Jag mår så jäklingens bra! 

Frisk? Beror på hur man ser på det. Såpass att jag har en bra vardag igen. Supernajs. Dock har min hårda smäll långt in i väggen gett mig vissa svårigheter. Såna som kanske en dag försvinner men som jag idag får leva med. Och som jag behöver planera efter. 

Dels en lätt utröttbarhet. Mest i huvudet. Alltför hög eller lång arbetsbelastning i hjärnan gör den trött. Då behöver den vila. Blir det riktigt mycket behövs sömn. Så här får jag planera graden av aktivitet och vila. 

Minnet har ju fått sig en törn. Dels har jag problem med nyinlärning (Alltså mer än innan men då var jag ju å andra sidan ett ess så den här nedgraderingen kanske gör mig mer mänsklig bara ;) ) dels har jag svårt att hitta sånt jag tidigare lärt mig. Oreda i arkivet liksom. Men jag hoppas det blir bättre med tiden. Annars får jag väl leva med det. No big deal. 

Peace!