Tre saker som inte fungerar

Kommentera

1) att bara köra på i livet utan att lyssna på dig själv. Att ta för sig av allt härligt livet har att ge sig utan att se till vad du känner inuti. Har du dagligen huvudvärk eller magont är nåt troligen fel. 


2) att stoppa i dig saker/föda utan att tänka efter. Människan är en människa och behöver människoföda. Hund är en hund och behöver hundföda. Fisk är en fisk och skulle inte klara sig länge på geleråttor. Vad mår du bra av att äta? Vad får dig att fungera? Optimera ditt bränsle. 

3) dra ner på de goda vanorna. Alltså, när man får tidsnöd eller blir överhopad med jobb vad drar man in på först? Jo, de måbravanor du har som den där morgonpromenaden du brukar ta eller så köper du snabbmat istället för lagar clean mat. 

Kom ihåg. Det är inte svårare att ha en bra vana än att ha en dålig. Det svåra är förändringen. Men det är inte så svårt att det inte går med rätt planering. Gör inte alla förändringar på en gång. En sak i taget. Börja lyssna på dig själv nu. Vad vill du med ditt liv? Hur vill du må?

Den här resan har jag påbörjat och den är inte lätt men nödvändig om jag vill ha ett ok liv så länge som möjligt. 

Peace!